Piatich Poliakov hospitalizovali po dopravnej nehode v nemocnici

12.06.2009 Svidník

Svidník 12. júna (TASR) – Záchranári dnes krátko po 7. hodine zasahovali pri dopravnej nehode medzi obcami Soboš a Matovce v okrese Svidník.
Ako pre TASR uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Peter Kubík, vozidlo Renault Laguna s poľskou poznávacou značkou z neznámych príčin zišlo z cesty, tam sa niekoľkokrát prevrátilo a narazilo do stromu. „V aute sa nachádzalo päť osôb, z toho boli dve deti. Na ich vyslobodenie museli príslušníci HaZZ použiť hydraulické nožnice, \" spresnil Kubík.
Podľa hovorkyne Záchrannej služby Falck Jany Hejjovej, vodič utrpel ťažké zranenie. S komplikovanou zlomeninou ramennej kosti ho previezli do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Prešove. Ostatných zranených dopravili do Nemocnice s poliklinikou (NsP) vo Svidníku.
„Rýchla záchranná služba priviezla zranených do našej nemocnice. Jedna žena má ťažšie zranenia, ostatní sú hospitalizovaní so stredne ťažkými zraneniami, \" potvrdil TASR námestník svidníckej NsP Marián Kožík.
 

Vyberte región